Domaine de l'Amiral

Opmerkelijk
Domaine de l'Amiral

Type accommodatie

De accommodatie is
Wij spreken;
 • Nederlands
 • Engels
 • Frans

Contact

Adres
Hauteville
Telefoon
+33 4 75 62 42 12

Extra Informatie

 • Afgesloten parking
 • Roadbook / GPS data aanwezig
 • Bar aanwezig
 • Terras aanwezig
 • Wifi / Internet
 • Droogruimte
 • Groepen welkom
 • Overdekte parking

Domaine de l'Amiral is een fijne B&B gelegen in de Ardeche en Drome regio, dit prachtige gebied is een ware must voor de echte motorrijder. Mooie wegen en vergezichten en niet te vergeten de authentieke dorpen. Het is afwisselend en veelrijzig, het gebied ligt tussen twee verschillende soorten gebergte, aan de ene kant vinden wij vulkanische geberte met aan de andere kant kalkgeberte dat zich uitstrekt tot aan de Middellandse zee. Het maakt eigenlijk niet uit waar je rijd, het is adembenemend mooi.

Het Domaine is vernoemd naar de  admiraal die rond 1940 het landgoed in bezit kreeg, langer geleden was ht een zijderupskwekerij die handel kwam in 1880 tot een abrupt einde, het gebouw is indrukwekkend met zijn booggewelven waar je nu de motoren kunt parkeren en ze dus veilig kunt achterlaten als jij lekker ligt te slapen in een van de comfortabele kamers.

Op zoek naar een adres in de Ardeche of gewoon een tussenstop op weg naar het zuiden, dan is dit een heerlijke plek om te overnachten, er wordt Nederlands gesproken door de eigenaren wat de communicatie toch wat makkelijker maakt. Kortom een perfect adres om jou motorvakantie te houden of om lekker even te crashen opweg naar andere gebieden.

Kaart

Bezoekers-beoordelingen

2 beoordelingen
Algemene beoordeling
 
4.3
Prijs / Kwaliteit
 
4.0(2)
Ligging / Bereikbaarheid
 
3.8(2)
Motor vriendelijk
 
4.5(2)
Aan te bevelen
 
4.8(2)
Accemodatie
 
4.3(2)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Prijs / Kwaliteit
Wat is de kwaliteit van de accomodatie ten opzichte van de prijs ?
Ligging / Bereikbaarheid
Kan je er makkelijk komen? Is het een mooi gebied om in te rijden
Motor vriendelijk
Zijn de uitbaters motor vriendelijk?
Aan te bevelen
0 voor niet 10 voor ja.
Accemodatie
Wat vinden je van de accemodatie, denk hierbij aan: receptie, stalling, bar enz.
Commentaar
Gezellige B&B met talloze bochtige wegen in de omgeving
Algemene beoordeling
 
4.6
Prijs / Kwaliteit
 
4.5
Ligging / Bereikbaarheid
 
4.5
Motor vriendelijk
 
4.5
Aan te bevelen
 
5.0
Accemodatie
 
4.5
Geweldig leuke en gezellige B&B. Echt een aanrader. De ontvangst is hartelijk, de motor kan droog binnen staan en het is een erg mooi groot huis met ruime kamers. Wanneer je wilt kun je 's avonds meeëten aan tafel, met een gezellige open haard in de grote huiskamer. In de omgeving zijn talloze heel erg bochtige wegen. Vooral buiten het hoogseizoen met erg weinig verkeer. Een paradijs voor het motorrijden. Ik kan er alleen maar positief over zijn.
SS
Ideaal om de Ardèche te ontdekken
Algemene beoordeling
 
3.9
Prijs / Kwaliteit
 
3.5
Ligging / Bereikbaarheid
 
3.0
Motor vriendelijk
 
4.5
Aan te bevelen
 
4.5
Accemodatie
 
4.0
Ideale plek om de Ardèche te ontdekken. Rustige ligging, prachtige kamers, goed eten en bovenal zeer prettige uitbaters. De overdekte binnenplaats is heerlijk koel in de warme periode en de motor staat er veilig achter slot en grendel. Er zijn diverse goede routes beschikbaar voor de Ardèche en de Vercors. En indien men een dagje iets anders wil zijn er wandelroutes in de omgeving. Er is gelegenheid tot het huren kamers, voor de kampeerders is er een camping op het domein. Nog niet eerder de Ardèche en Vercors gezien? dan is dit je ideale plek in Zuid-Frankrijk.
N